E&M is uitvoerder van de subsidieregeling Starters in International Business (SIB)

E&M ExportManagement is door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), voorheen Ministerie van Economische Zaken, geaccrediteerd voor het uitvoeren van bovengenoemde subsidieregeling. Onze adviseurs ontwikkelen samen met u uw strategie voor internationaal zaken doen. 100% betaald door de overheid!

Indien u plannen heeft buitenlandse markten structureel aan te pakken dan is de subsidieregeling SIB – Starters in International Business (SIB) wellicht voor u interessant. SIB helpt MKB bedrijven met het opstellen van een exportstrategie. Via deze regeling ontvangt u gratis een aantal intensieve sessies van 1 van onze adviseurs.

Uiteraard gelden er criteria en kan niet elk MKB bedrijf van deze regeling gebruik maken.

Hoe werkt de regeling? U vraagt eenvoudig een voucher aan en onze inzet t.w.v. 2.400 euro wordt door de RvO betaald. In een viertal sessies van circa 2 uur kijken we dan met u naar het volgende:

  1. In welk stadium van internationalisering bevindt uw bedrijf zich?
  2. Wat zijn uw kerncompetenties, uw product markt combinaties, uw marktsegmenten en doelgroepen en hoe onderscheidt u zich op dit moment?
  3. Welke landen bewerkt u nu en in welke nieuwe landen wilt u een marktposities opbouwen?
  4. Hoe bewerkt u op dit moment uw marktsegmenten?
  5. Wat zijn de profielen van uw huidige zakenpartners?
  6. Wat zijn uw eerste gedachten m.b.t. een exportstrategie, welke stappen wilt u nemen en heeft u budget en tijd gereserveerd?

Op basis van een eerste (gratis) intake kijken wij of deze regeling op uw organisatie van toepassing kan zijn. Daarna ontwikkelen we een concreet exportstappenplan.

Meer weten …… neem contact op!

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter