ONZE DIENSTEN

Voor ieder exportstrategie vraagstuk een passende oplossing

post-HBO programma QUALIFIED EXPORTMANAGER ®

Dit programma leidt op tot strategische beslisser in export strategie vraagstukken. Het programma duurt 6 tot 8 maanden en vraagt een tijdsinvestering van ca 240 uren (waarvan 60 contacturen incl examens, overige is zelfstudie en werken aan export strategie plan).

Bij succesvolle afronding van dit plan en de examens, ontvangt u een door CPION/Lloyds geaccrediteerd post-bachelor diploma, bent u gerechtigd de titel Qualified Export Manager ® te dragen en staat lidmaatschap van het bijbehorende register voor u open.

Lees hier meer over het programma, data, opleidingslocaties en uw investering.


EXECUTIVE COURSE EXPORTMANAGEMENT

Wilt u gericht uw kennis en competenties op het gebied van export strategie vraagstukken verrijken … maar heeft u ook een drukke en verantwoordelijke baan waarin (te) weinig ruimte is voor langdurige trajecten en het schrijven van een plan, die vele uren zelfstudie vergt? Met onze 7-daagse Executive Course Exportmanagement bieden we hier de ideale oplossing voor.

Lees hier meer over de Executive Course Exportmanagement.


RONDE TAFEL SESSIE: DARE 2 SHARE

Wilt u leren van andermans export strategieën, organisatie vraagstukken, exportmarktbenadering en specifieke kennis van doellanden en -markten en deze toepassen op actuele problematiek en trends in internationaal ondernemen? Dan is een ‘Ronde tafel sessie: Resultaat in export’ een zeer geschikte mogelijkheid om in één dagdeel nieuwe kennis en ideeën op te doen.

Lees hier meer over Dare 2 Share


EXPORT MASTERCLASSES

De ééndaagse master classes over uiteenlopende onderwerpen maken onderdeel van het geaccrediteerde post-bachelor programma Qualified Exportmanager®, maar zijn ook als losse eendaagse masterclass te boeken.

  • Export Audit en zgn. Strategic Review
  • Export Market decision making
  • Market Entry Strategies
  • Knowledge Management
  • Account Management
  • Rolling out Strategies
  • Risk Management

Lees hier meer over de ExportManagement Master Classes


MAATWERK

Of wilt u een training of opleiding die nauw aansluit bij de specifieke wensen van uw organisatie? Bekijk de mogelijkheden onder MAATWERK.

Lees hier meer over onze maatwerk oplossingen.