ONZE DIENSTEN

Voor ieder exportstrategie vraagstuk een passende oplossing

post-HBO programma QUALIFIED EXPORTMANAGER ®

Dit programma leidt op tot strategische beslisser in export strategie vraagstukken. Het programma duurt 6 tot 8 maanden en vraagt een tijdsinvestering van ca 240 uren (waarvan 60 contacturen incl examens, overige is zelfstudie en werken aan export strategie plan).

Bij succesvolle afronding van dit plan en de examens, ontvangt u een door CPION/Lloyds geaccrediteerd post-bachelor diploma, bent u gerechtigd de titel Qualified Export Manager ® te dragen en staat lidmaatschap van het bijbehorende register voor u open.

Lees hier meer over het programma, data, opleidingslocaties en uw investering.


EXECUTIVE COURSE EXPORTMANAGEMENT

Wilt u gericht uw kennis en competenties op het gebied van export strategie vraagstukken verrijken … maar heeft u ook een drukke en verantwoordelijke baan waarin (te) weinig ruimte is voor langdurige trajecten en het schrijven van een plan, die vele uren zelfstudie vergt? Met onze 7-daagse Executive Course Exportmanagement bieden we hier de ideale oplossing voor.

Lees hier meer over de Executive Course Exportmanagement.


BLENDED LEARNING EN E-LEARNING

Onze cursussen en programma’s worden inmiddels ook in een zgn. blended vorm aangeboden. Hierbij wordt naast de traditionele klassikale lesvorm, ook online les geven. In feite een combinatie van synchroon en asynchroon leren, oftewel een mix van face-to-face en online onderwijs.

Lees hier meer over Blended learning en e-learning


EXPORT MASTERCLASSES

De ééndaagse master classes over uiteenlopende onderwerpen maken onderdeel van het geaccrediteerde post-bachelor programma Qualified Exportmanager®, maar zijn ook als losse eendaagse masterclass te boeken.

  • Export Audit en zgn. Strategic Review
  • Export Market decision making
  • Market Entry Strategies
  • Knowledge Management
  • Account Management
  • Rolling out Strategies
  • Risk Management

Lees hier meer over de ExportManagement Master Classes


MAATWERK

Of wilt u een training of opleiding die nauw aansluit bij de specifieke wensen van uw organisatie? Bekijk de mogelijkheden onder MAATWERK.

Lees hier meer over onze maatwerk oplossingen.