Over ons

What drives us?

& … verwijst naar de wijze waarop we de groei van uw organisatie en internationale marktpositie realiseren. Het staat voor SYNERGIE door verbinding van:

  • Kennis & Ervaring: resulterend in praktische toepasbaarheid van bedrijfskundige en commerciële modellen
  • Strategie & Uitvoering: resulterend in ambitieuze maar realistische doelen en resultaatgerichte werkwijze
  • Organisatie & Mensen: elkaars groei en doelverwezenlijking mogelijk maken, export mindedness binnen alle geledingen van de organisatie.

Zowel het bedrijfsleven als de overheid maken gebruik van onze expertise. Ook hier ontstaat een waardevolle wisselwerking door onze Kennis & Contacten uit beide werelden te verbinden. Omdat iedere organisatie anders is, werken we een blauwdruk voor professionele marktbewerking uit tot een maatwerkoplossing voor uw organisatie.

Alles in overleg, want uw persoonlijke voorkeuren zijn voor ons het belangrijkste uitgangspunt, evenals het realiseren van uw doel: het verbeteren van uw internationale marktpositie.

Al meer dan 20 jaar leidend in exportmanagement

E&M is al meer dan 20 jaar actief in het veld van exportmanagement ontwikkeling, -advisering, -training en -coaching en heeft zo al veel bedrijven geholpen hun internationale marktposities op en uit te bouwen. Onze professionele en persoonlijke aanpak wordt door onze klanten hoog gewaardeerd. Zie hier enkele referenties

Het gebruik van het door ons ontwikkelde Export Marketing Plan (EMP) wordt als zeer nuttig ervaren en werkt daadwerkelijk resultaatverhogend. Klik hier voor het IBD model

Vanuit ons rijke netwerk koppelen we – van lokaal tot wereldwijd – exportmanagers, bedrijven, export-bevorderende organisaties ((non)overheid), kennispartners en vakspecialisten met elkaar. En verhogen ook op die manier efficiency en effectiviteit in exportaanpak en -ondersteuning. Zie hier met wie E&M zaken doet

Ons uitgangspunt: voor iedereen een passende oplossing

Benieuwd wat we voor u(w organisatie) kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en leg ons uw exportvraagstuk voor:

U kunt bellen naar 077-4748135, een e-mail sturen naar info@exportmanagement.nl of het contactformulier op de website invullen.