Facts & Figures

  • E&M Export Management is opgericht door Fred Janssen in 1990. Vandaag de dag zijn we met een team van 4 ervaren professionals & 20 toegewijde trainers.
  • Wij staan in het hart van internationaal georiënteerde bedrijven: uitvoering van bijna 100 exportmanagement advies-, onderzoeks- en coachingstrajecten, met aanpak van organisatiesturing, begeleiding van veranderingsprocessen, uitvoering van exportmarkt onderzoek en -intelligentie, matchmaking, maar bijv ook exportmanagement training en aansturing van internationale distributeurs en agenten. Klik hier voor enkele referenties van onze klanten.
  • Ontwikkelaar en uitvoerder van de hoogst aangeschreven en enige post-Bachelor geaccrediteerde exportmanegement opleiding in Nederland: de Master Course tot Qualified Exportmanager; meer dan 1250 export managers gingen u voor. Link naar info over QE-titel
  • In opdracht van de Ministeries van Buitenlandse en Economische Zaken training en coaching van ruim 300 Nederlandse en buitenlandse economische diplomaten teneinde hun dienstverlening (handelsbevordering en economische diplomatie) optimaal te laten aansluiten bij de vragen en behoeftes van exporterende bedrijven. Kort info over HIB-cursus plaatsen + vraag ‘wilt u de toegevoegde waarde ervaren van een bedrijfsverkenning’?!.
  • In opdracht van o.a. het CBI (Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken), ITC (WTO-UNIDO-Verenigde Naties in Geneve), de EBRD in Londen, de EC in Brussel training en coaching van meer dan 1000 MKB-bedrijven en handelsbevorderende organisaties uit ontwikkelingslanden en opkomende markten die handelspartners in Europa zoeken.
  • Oprichter van de Dutch Export Managers Association (DEM) en het register van Qualified Exportmanagers (QE)
  • Bedenker en uitvoerder van het jaarlijkse Export Event met verkiezing ‘Exportmanager van het jaar’.