Qualified Exportmanager van het jaar

And the winner is…

Niels Geraerts, Marketing Manager bij Vencomatic te Eersel.
Hij sleepte op 21 november 2012 de titel ‘Qualified Exportmanager van het jaar 2012’ in de wacht. Hij deed dit met een presentatie over de strategische vermarkting van het Patio systeem, een innovatie van Vencomatic die de markt van vleeskuikenstallen op geheel nieuwe wijze benadert. Niels ontwikkelde dit plan tijdens de post-HBO register opleiding Export Marketing Management (inmiddels omgedoopt tot Master Course QE).

Op basis van criteria als ambitie-/uitdagingsniveau, professionaliteit, overtuigingskracht, helderheid van de presentatie en de capaciteit om boven de eigen (marketing)functie uit te stijgen wist Niels Geraerts zowel de publieks- als vakjury ervan te overtuigen, dat hij deze titel en de bijbehorende award verdiende. Niels ontving de prestigieuze prijs uit handen van George Penders van het Ministerie van Economische Zaken.

Ook de 2 andere genomineerden, te weten

  • Hans van Collenburg, Marketing & Sales Director bij Operational Benelux, en
  • Ralph Peeters, sr Account Manager LAC bij BRB International

wisten het publiek – vakgenoten in export- te inspireren met hun presentatie over een uitdagend exportproject binnen hun eigen organisatie.

De verkiezing maakte deel uit van het door E&M ExportManagement georganiseerde Export Event dat het thema ‘de compententies van een goede exportmanager in tijden van zwaar weer’ behandelde, met in het programma oa

  • een bedrijfspresentatie door Cees Hopman, directeur van Heinen & Hopman Engineering, zeer succesvol op het gebied van oa maritieme aircondtioning.
  • een optreden door filosoof annex cabaretier Paul Smit, die op ludieke en humoristische wijze inzicht bood in menselijke gedragspatronen en conditionering.

Het event was tevens een uitstekende gelegenheid om ervaringen met andere professionals uit het exportvak uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.

3 genomineerden

De 3 kandidaten, vlnr: Hans van Collenburg – Niels Geraerts – Ralph Peeters

 

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter